EN

O nama

Dobrodošli u Infei
Proizvodi za kućne ljubimce
Co., Ltd

Infei Pet Products Co., Ltd.is a leading manufacturer of pet leash, Pet Bowl, Pet Cloth, Pet Bed, ogrlica za kućne ljubimce, Pet Tree, igračke za kućne ljubimce etc., with a comprehensive and scientific quality management system.

Imamo vlastiti odjel za istraživanje i razvoj, mogućnost prilagođavanja svim potrebama vaših proizvoda. Vaši OEM i ODM proizvodi su dobrodošli, naši profesionalni inženjeri i dizajneri mogu realizirati vaše ideje. “Zadovoljstvo kupaca” je naša najveća težnja, mi ćemo se potruditi da našim klijentima pružimo visok kvalitet, konkurentnu cijenu, isporuku na vrijeme i učinkovitu komunikaciju.

Do sada smo izvozili u preko 80 zemalja i regiona. također tražimo profesionalne distributere koji će preprodavati naše proizvode u različitim županijama i regijama i omogućiti da više kupaca dijeli rješenje zajedno.

U budućnosti ćemo nastaviti da razvijamo prekomorska tržišta i donosimo kvalitetne proizvode većem broju inostranih partnera po konkurentnim cenama.

10 Godišnje iskustvo

Više od 200,000 komada proizvodnog kapaciteta mjesečno.

Kompletne proizvodne linije

Profesionalni QC tim; R&D tim.

ON Vreme isporuke

Adekvatan inventar, može se brzo poslati u roku od 3 dana.

Dobra kvaliteta

Strogi standardi nabavke sirovina kako bi se osigurao kvalitet proizvoda.

Naša radionica

Šta kažu naši klijenti!

Vrlo dobro, bilo je to dobro iskustvo kupovine, kvalitet materijala je dobar, odnos prodavača prema usluzi je također vrlo dobar, dostava je brza, nastavit ću kupovati od Yingfeija u budućnosti,

Veoma sam zadovoljan uslugom Yingfeijevih prodavaca. Kako bi mi pomogli u rješavanju problema, često razgovaraju sa mnom usred noći po lokalnom vremenu i pomažu mi u rješavanju mnogih hitnih stvari.

Od njih kupujem odgajivačnice i igračke za pse mnogo puta svake godine. Dobra usluga i kvalitet me čine bezbrižnim, a prodaja u Sjedinjenim Državama je vrlo glatka.

Njihove odgajivačnice, povodci i odjeća za pse su odličnog kvaliteta i vrlo pristupačne.

Vrhunski kvalitet, odlična usluga čini me njihovim vjernim kupcem.

Sa Yingfei-jem sarađujemo 5 godina i svaki put smo garantovali kvalitetu i rok isporuke. Mi smo dobavljač visokog kvaliteta.

Molim vas
ostaviti
poruka
Tel/WhatsApp/WeChat:

Dodaj:

Wanyang Zhongchuang District, Cangnan County, Wenzhou City, Zhejiang Province

mačka

pas

Brzi linkovi

IT podrška By